Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan de spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het ‘bewegingsapparaat’ genoemd. Bij fysiotherapie staat het herstel van functie en vaardigheden voorop. Denk hierbij aan het algemeen functioneren in uw dagelijks leven, op werk, bij sporten en andere hobby’s. Dit kan worden bereikt door samen met de fysiotherapeut oefeningen te doen, de zogeheten oefentherapie.

Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doet u oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteedt inter-fysio ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Vergoeding fysiotherapie

Inter-fysio heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende verzekering met fysiotherapie dekking? Dan krijgt u uw behandelkosten vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit kunt u controleren op de website van uw zorgverzekeraar.

Locaties voor fysiotherapie

Inter-fysio biedt fysiotherapie op verschillende locaties in Noord-Nederland. Kijk voor meer informatie over onze locaties onder Contact.

Afspraak maken voor fysio

Inter-fysio biedt fysiotherapie aan op verschillende locaties in Noord-Nederland. U vindt onze fysiopraktijken in Groningen (stad), Hoogezand, Assen en Oosterwolde. Kijk hier voor informatie over onze vestigingen en neem contact op voor meer informatie of een afspraak.